Pogoji poslovanja

AUTOENGINEERING d.o.o.

Moja košarica:

0 izdelkov - 0.00€
Nakupovalna košarica je še prazna!

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino upravlja podjetje Autoengineering d.o.o. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 
Pogoji uporabe
Vaše naročilo bo predvidoma obdelano v enem do dveh delovnih dneh. Ob naročilu boste prejeli elektronsko sporočilo, v katerem bodo navedeni izdelki in količine, ki ste jih izbrali. Vkolikor bi želeli naročilo kakorkoli spremeniti ali preklicati, nas obvestite na autoengineering@amis.net . Ob tem navedite številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu.

Pravica do odstopa od nakupa in vračila blaga
Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (Autoengineering d.o.o., Ljubljanska cesta 21a, 1241 Kamnik) ali po elektronski pošti na naslov  autoengineering@amis.net, blago pa vrniti v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni zaprti embalaži. Pošiljk poslanih na stroške ponudnika, ponudnik ne sprejema in bodo vrnjene pošiljatelju! Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga. Stroškov poštnine ponudnik ne povrne!

Naročanje
Za nakup v spletni trgovini Autoengineering je potrebna predhodna registracija. Z registracijo kupec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima se lahko prijavi v spletno trgovino. Naročanje poteka prek interneta, 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni po blagovnih skupinah. Za lažje in hitrejše iskanje določenih izdelkov ima potrošnik na voljo rubriko -Išči izdelke-, kjer po ključnih besedah najde artikle in jih naroči. S potrditvijo naročila je potrošnik oddal naročilo. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Slike izdelkov
Nekatere slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti blaga.

Plačevanje
Naročnik plača blago ob prevzemu dostavni službi.

Dostava
Naročene izdelke pošiljamo po pošti. V primeru da je naročilo oddano do dvanajste ure dopoldan je blago odpremljeno še isti dan, ostala naročila odpremimo naslednji delovni dan.
 
Cena poštnine
Ob nakupu izdelkov nad 150,00€ z ddv je dostava brezplačna. Ob nakupu v manjši vrednosti, se kupcu obračuna strošek pakiranja in dostave, ki znaša 5,00€. V obeh primerih pa Pošta Slovenije zaračuna kupcu še stroške vplačila poštne nakaznice ( glede na vrednost pošiljke: do 27,50 EUR - 1,62€, nad 27,50 EUR do 470,00 EUR 5,88 % od vrednosti ter nad 470,00 EUR - 27,64€)

Reklamacije
Kupec morebitne reklamacije rešuje s ponudnikom, ki mu je prodal artikel. V primeru reklamacije, kupec sporoči težave na elektronski naslov autoengineering@amis.net . Ponudnik mu odgovori v najkrajšem roku (najkasneje v treh delovnih dneh) in se s kupcem dogovori o nadaljnem postopku reševanja.

Ponudnik smatra, da si je kupec pred nakupom v spletni trgovini Autoengineering prebral splošne pogoje nakupa in se z nakupom v spletni trgovini z njimi v celoti strinja.